top of page

PROPERTY MAINTENANCE ENERGI

Property logo energi.png
Image by Matthew Henry
Image by American Public Power Association

På Property Maintenance Energi ger vi organisationer möjlighet att främja samarbete, detta för att driva innovationer hos våra kunder. Vår verksamhet sätter enkelhet genom ansvar, miljösträvan och minimalt avtryck på miljön, till priset av energismarta lösningar i kundernas fastigheter, det gör vi snabbt och effektivt samt kommunikativt.

Vi erbjuder service och installation med inriktning på Energibesparande åtgärder och med en specialitet inom klimatanpassad luftrening i kombination med kyla & värmepumps lösningar, målet är att skydda människor från kontaminerade miljöer på arbetet i hemmet eller offentliga lokaler.

Våra lösningar passar till allt från enskilda rum till hela fastighetsbestånd, Vi erbjuder våra tjänster exempelvis till; Kontor, skola, industri, sjukhus, gym, restaurang, hotell, butiker m.m.

” Hjälpa våra kunder med förbättrade hälsoeffekter genom tex. tempererad ren luft med kvalitetssäkrad realtids mätning av det miljöer kunden eftersträvar”

”Förutsättningarna till djuplodande i kundernas olika system är en utmaning, vi tar den på största alvar och arbetar innovativt med nyheter och välbeprövade metoder på marknaden”

”Marknadstrenderna fortsätter sträva efter utveckling i energibesparande åtgärder samt leva efter principen, no footprint”

INOM ENERGI KAN VI BLAND ANNAT ERBJUDA

ENERGISMARTA LÖSNINGAR

 

RÅDGIVNING  PROJEKTERING

PROJEKTLEDNING

 

TEKNISKA INSTALLATIONER

TEMPERERAD PARTIKELRENING

 

REALTIDSMÄTNING AV LUFTKVALITET

VÄRMEPUMPAR & GEOENERGI

 

REN LUFTS AIR-CONDITION

SERVICE & UNDERHÅLL

 

Ren luft är ren lyx!

Att investera i Ren luft är att investera i sina medarbetare, kunder, patienter och framför allt våra familjer & framtid!

Image by Jason Hogan

KONTAKA OSS PÅ PROPERTY MAINTENANCE ENERGI

Vi hjälper mer än gärna till!

Välkomna in på kontoret

E-mail:

Property Maintenance Energi AB

Org.nr: 559373-3636

Property logo energi.png

Vill du kontakta Property Maintenance Energi?

Vänligen fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig 

Tack, vi återkommer inom kort!

Söker du en specifik person på Property Maintenance Energi?

bottom of page